mandag 22. september 2008

Polsk-Portugisisk Pølsegryte

En enkel og tilfredsstillende rett som passer utmerket til høstkvelder og tirsdager.

For 2 personer.

Ingredienser:

1 ss Bjørkeolje
150 g Kotelett
300 g Urban Seigmenn, finhakket
1 Laban Seigmann, hel
10 g Laban Seigdame, bryst
1 dl agurkjuice
To merkelapper
Penn

Fremgangsmåte:

  1. Varm oljen i en stekepanne til den begynner å synge. Stek koteletten på middels varme til den begynner å svette.

  2. Hold koteletten over en liten kasserolle og vri ut så mye svette du klarer. Bruk gule hansker.

  3. Ha Laban Seigmann i samme kasserolle og varm den opp forsiktig mens du stikker den med din favorittgaffel.

  4. Tilsett 299 g Urban Seigmenn og stek på enorm varme i 170 sekunder. Rør med begge hender. Tilsett så det resterende grammet med en kjærlig håndvending.

  5. Sett kasserollen til side og hell agurkjuice på den glødende stekeplata. Dytt røyken ned i kaserollen og dekk til med et lokk.

  6. Blås eventuell resterende røyk ut av vinduet og vask stekeplata.

  7. Hell over i to glass. Finn fram pennen og skriv 'pølsegryte' på de to merkelappene. Klistre dette på hvert sitt glass.

  8. Pynt med Laban Seigdame.

  9. Server.

Ingen kommentarer: