En enkel og tilfredsstillende rett som passer utmerket til høstkvelder og tirsdager.
For 2 personer.
Ingredienser:
1 ss Bjørkeolje
150 g Kotelett
300 g Urban Seigmenn, finhakket
1 Laban Seigmann, hel
10 g Laban Seigdame, bryst
1 dl agurkjuice
To merkelapper
Penn
Fremgangsmåte:
- Varm oljen i en stekepanne til den begynner å synge. Stek koteletten på middels varme til den begynner å svette.
- Hold koteletten over en liten kasserolle og vri ut så mye svette du klarer. Bruk gule hansker.
- Ha Laban Seigmann i samme kasserolle og varm den opp forsiktig mens du stikker den med din favorittgaffel.
- Tilsett 299 g Urban Seigmenn og stek på enorm varme i 170 sekunder. Rør med begge hender. Tilsett så det resterende grammet med en kjærlig håndvending.
- Sett kasserollen til side og hell agurkjuice på den glødende stekeplata. Dytt røyken ned i kaserollen og dekk til med et lokk.
- Blås eventuell resterende røyk ut av vinduet og vask stekeplata.
- Hell over i to glass. Finn fram pennen og skriv 'pølsegryte' på de to merkelappene. Klistre dette på hvert sitt glass.
- Pynt med Laban Seigdame.
- Server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar